Activiteiten

Frisse lucht nodig?  Kom in actie!

Activiteiten plezier in de regen 2331 vk

Zeker opgefrist!

Om zakelijk energiek te blijven heeft de Houtmaat een paar outdoor activiteiten samengesteld met gespecialiseerde partners.

Dit is een greep uit onze verschillende activiteiten:

vikingspelen Na ontvangst met een drankje uit de vikinghoorn,  wordt uw groep ingedeeld in stammen onder leiding van een hoofdman in Viking-tenue, door ons gekleed. U meet uw kracht en macht op een actieve middag/avond die we, afhankelijk van het weer, zowel buiten als binnen spelen. De Vikingspelen bestaan o.a. uit bierpulschuiven, een kompasopdracht, wiebelboot, boomstamduwen.  Na zoveel sportieve inspanning is er na afloop de optie voor een borrel en warm buffet of BBQ . Prijs va 30 euro pp *)

step- en wandeltochten   NIEUW!! Een begeleide buitentocht op de step door het buitengebied van Hengelo en Borne. Of neem een ‘zogenaamde kuierroute’ – dat’s Twents voor wandelen en praten tegelijk -  door het Weusthagbos en omstreken, onder leiding van een natuurgids van IVN.  Prijs vanaf  15 euro pp *)

tour de france  Starten met café au lait en een petit four en eindigen met een Buffet maar tùssendoor een toer op z’n Frans. Een middag/avond met 5 authentieke spelen, o.a. Jeu de Boules, La Galonde Bigondène (muntspel), Jeu de Cycliste (op 2 racefietsen op een rollerbank wordt een tijdrit à la Tour de France gereden). Met aan het hoofd een “chef d’équipe” in een Frans kostuum, speelt u in groepen deels buiten en binnen.  Prijs va 35 euro pp *)   Wij bedenken ook graag speciaal iets voor u!

Zijn al die activiteiten u iets te actief? Wilt u liever een whisky – proeverij of loungen op het water?

Informeer naar de mogelijkheden en onze beschikbaarheid.
Neem contact met ons op via 074-2918112, info@houtmaat.nl of via ons contactformulier
*) bij groepen onder 15 personen wordt een toeslag gerekend.