Trouwen

‘JÀ’ ZEGGEN TEGEN JE LIEF DOE JE OP EEN BIJZONDERE, CEREMONIËLE PLEK …

prieel_3In een trouwkoepel op het water, onder de kastanjebomen bij het boothuis of in een pittoreske voorkamer van een saksische boerderij? Aan jullie de keuze!

Te midden van jullie vrienden en familie stap je bij de Houtmaat letterlijk in het huwelijksbootje. Hoe? Dat is nog even een verrassing!

De ceremonie met de ambtenaar, de bruidstaart, een diner, jullie droomfeest, een romantisch fakkeltocht over het water, het gaat zoals jullie het dromen.

Net getrouwd op de Houtmaat!

Net getrouwd op de Houtmaat!

Wil je alvast een impressie?
Voor een idee van de ceremonie, de bruiloft en kosten, klik hier!

Wij doen er alles om dit jullie unieke, persoonlijke dag te maken.  Zelfs voor een champagnefontein deinzen wij niet terug! Het begint met luisteren naar jullie wensen… We denken graag creatief en over verrassende details mee. Over de ambtenaar, de catering, een band of DJ en een fotograaf.

Je hele huwelijk vieren op de Houtmaat, dat maakt het overzichtelijk. Geen heen en weer getrek en voldoende parkeerruimte voor al jullie gasten. En helder voor jullie budget.

Maak alvast een afspraak  via ons contactformulier of bel 074 2918112 voor een offerte binnen jullie begroting van de bruiloft!