Feest!

Een feestje buiten op het gras, met een eigen bar of liever op een terras aan de waterkant? In de warmte bij een knappend haardvuur? Of misschien rondom de houtoven terwijl je zelf je favoriete pizza belegt?
Buiten borrelen en eten?

Buiten borrelen en eten?

Wij omarmen goede ideeën, en hebben er zelf ook altijd nog een paar.  Klik hier voor een impressie.

Op de Houtmaat kun je feestvieren met 25 tot 300 personen. Welke ruimtes daarvoor geschikt zijn? Buiten of binnen, de keuze is aan jou!

NIEUW!! Boothuis
Ons Boothuis is hip en sfeervol. Met een eigen bar, een rustige hoek, en terras aan het water, is dit een intieme plek voor feestelijke diners, recepties en netwerkbijeenkomsten.

Het dak eraf? Dan is de Vijverzaal de plek voor een feest vanaf 40 personen. Buiten op het eigen terras, onder de witte tenten is een grote bar ingericht. Als u dat wilt, eet u eerst buiten aan lange witte tafels, voordat de muziek  begint. Oh ja, een DJ of liever live een band? Wij weten een paar hele goede!
Hé-le-maal feest én goede herinneringen maken, daar gaat het ons om!
De Rientjeszaal.Voor elk verjaardagsfeest is, robuust en intiem, onze stijlkamer met eigen bar, een heerlijke plek om te vieren. Als u dat wilt gaan we naar buiten. De grote zwarte deeldeuren openen naar het verwarmd terras onder de dakrand. Zodat u alle seizoenen naar buiten kunt. Exclusief voor deze ruimte.

Om een idee te krijgen van de capaciteit van onze zalen, klik hier.

Meer weten over onze beschikbaarheid? Neem dan contact met ons op via 074-2918112, via info@houtmaat.nl of ons contactformulier.