ALS Burgemeesters koken…

14
Nov 2014
Vrijdag
…en U mee aan tafel gaat…
steunen we de ALS patient

Doet u mee? ALS la carte nodigt u uit voor een diner op vrijdag 14 november 2014 op buitenplaats de Houtmaat te Hengelo. Dit diner heeft een bijzonder goed doel: geld inzamelen voor de ALS patiënt.

Burgemeester Schelberg van de gemeente Hengelo is deze avond uw gastheer.

De burgemeesters Cazemier van Dinkelland, Gerritsen van Haaksbergen, Nauta van Hof van Twente, Schouten van Oldenzaal, Sijbom van Losser en Welten van Borne, bereiden een gastronomisch zesgangendiner voor u. In de keuken worden zij bijgestaan door de Meesterkoks Lars van Galen Hotel ‘t Lansink, Michel van Riswijk Landhuishotel de Bloemenbeek, Jelle Wagenaar Het Seminar, Erik de Mönnik De Swarte Ruijter en Peter Leferink.

Download hier de flyer.

De avond zal muzikaal worden omlijst door “Midlive Parrots”

Dankzij vele sponsoren en vrijwilligers kunnen we de kosten deze avond zo laag houden dat de gehele opbrengst naar dit goede doel gaat. Bij een donatie van € 1250,- kunnen wij u een tafel voor 10 personen aanbieden. Individuele couverts zijn voor € 125,- te reserveren. Het aantal plaatsen is uiteraard beperkt en wordt toegewezen op volgorde van aanmelding en ontvangst betaling. Na betaling ontvangt u een factuur, een bevestiging, programma en routebeschrijving.

Voor reserveringen of vragen kunt u mailen met Peter Leferink, info@leferinkculinair.nl

Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS) is een dodelijke ziekte van de zenuwcellen die de spieren aansturen. De exacte oorzaak van ALS is nog niet bekend. Evenmin bestaan er medicijnen die de ziekte kunnen stoppen of genezen. De gemiddelde levensverwachting van een ALS-patiënt is slechts drie tot vijf jaar. De doelstelling van ALS la carte is het werven van fondsen ten behoeve van (wetenschappelijk) onderzoek voor het vinden van medicijnen, therapieën en/of behandelingsmethoden tegen de ziekte ALS alsmede het verbeteren van de kwaliteit van het leven van ALS-patiënten.